22.10.2017

Lupausta ("uhkaa"), lupausta talvesta Esi-TC:ssä



Kerosen Leevi oli tänään nopein ajalla 16.14


 Ennen juoksun alkua koettiin hetki sellaista säätilaa, jota yleensä jouluaatoksi toivotaan - suuria lumihiutaleita leijaili rauhallisesti taivaalta alas.
Pohdittiin, että ottaapa säiden haltija turhan tosissaan Teivocupin määritelmän: talvinen testijuoksusarja.
Oltiin siis poikkeuksellisesti sunnuntaipäivässä, mutta kyllä vain juoksevaisten joukot osasivat tutuksi käyneelle paikkaseudulle näinkin. Ilmoittautujain määrä kohosi kohoamistaan ja neljääkymmentä hipoi osallistujain pääluku, kun Palon Jari vapautti joukon matkaan perinteisella ravilähetyksellä "Yksi-kaksi-aja!".
Kuluvalla kaudella on, muutaman vuoden tauon jälkeen, mukana on myös juniorisarjoja, joista sarjaan T11 oli löytynyt kaksi jännittämätöntä kilpailijaa, jotka saapuivatkin reippaasti maaliin ensimmäisen kahden joukossa, joskin tosin oli kilpamatkansakin lyhyempi.
Täyspitkän matkan maaliintulossa nähtiin nuorta voimaa, kun Lempäälän Kisa YU:n Leevi Keronen saapui vetävällä askeleella maaliin varsin hyvävoimaisena ja selvästi erossa muusta joukosta. Pojassa tuumittiin olevan ainesta.
Myös Mira Tuominen naisten sarjan voittajana oli varsin ylivoimainen, kun eroa LeKiYU:n Venla Rantaan oli toista minuuttia. Kapeneeko ero kauden mittaan, jää mielenkiinnolla nähtäväksi.
Juoksun jälkeen nautittiin taas mehua, kaffetta ja känttyä, onnekkaimmat noutivat arvontapalkintonsa ja tekivätpä jotkut kauppojakin Old Horsen pop-up-tossunmyyntipisteessä.
Vielä pohdiskeltiin paikkaseudun valtalehden pari päivää aiemmin uutisoimaa Ylöjärven kaupungin suunnitelmaa talojen kaavoittamiseksi Teivon Ravikeskuksen alueelle. Toteutuuko ja jos, niin koska, eli eletäänkö historiallisia aikoja myös Teivocupin suhteen?
Niinpä niin, jaapa jaa ja tulevaisuus näyttää, todettiin.
Seuraavan kerran nähdään sitten kauden ensimmäisen varsinaisen osakilpailun merkeissä marraskuun 18. Tervetuloa taas tuolloin!



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti