21.3.2023

Teivocupin viimeinen osakilpailu lähenee, sehän on jo 25.3.2023

Muutama päivä on enää aikaa ja sitten koittaa tämän talven Teivocup-sarjan viimeinen osakilpailu.

Forecan arvuuttelun mukaan mentäneen tällä säällä:

Olosuhteet näyttävät vuodenaikaan nähden ihan kohtalaisilta.

Tervetuloa!

Ja sitten vähän historian havinaa.

Teivocupin mysteerio

Kymmenen vuoden takaisessa sarjassa, ensimmäisessä osakilpailussa, kävi ATK-hämminki, kun juoksijoiden ilmoittautumiset pääsivät katoamaan. Ajat ja numerot olivat tallella, mutta nimet puuttuivat.

Silloin tilanne saatiin melkein korjattua, vain kaksi tulosta jäi vaille omistajaa.

Paljon ovat sekuntikellojen viisarit sen jälkeen pyörineet ja lenkkitossut keränneet kilometrejä, mutta jospa vielä kokeillaan: tietääkö, tunteeko, muistaako kukaan, että kuka juoksi tuolloin (siis marraskuussa 2012) naisten sarjassa numerolla 45 ajan 27.23?

Juoksija on kuvassa jälkiosaston keskivaiheilla.

Varman tiedon voi lähettää osoitteeseen teivo.stayers.seura@gmail.com tai saa kertoa lauantaina paikan päällä Teivocupin kilpailutoimistossa ilmoittautumistoimitsijoille.

Hienoa olisi, jos saataisiin valaistusta tähän synkkään mysteeriin!

Saman kilpailun toinen nimettömäksi jäänyt juoksija tuli maaliin ajassa 21.22, mutta ei ole kuvaa eikä tietoa, että oliko miesten vai naisten sarjan juoksijasta kyse. (Tämä saattaa kyllä jäädä ikuiseksi arvoitukseksi).