16.10.2024

Teivocup kaudelle 2025 on alkamisillaan (26.10.2024)

 Vaikka syksy onkin sitä aikaa, jolloin jokaisen päivän voi herkästi kuvitella olevan edellistä huonompi; kylmempi, lyhyempi, jäätävästi liukkaampi, ei silti kannata epätoivon vallassa viskata kirvestä tai hohtimia kaivoon, nimittäin yksi valopilkku syksyssäkin on:

Teivocup alkaa taas!

Tällä kerralla alkamaisillaan on jo 33. Teivocup-kausi. Ajat vaihtuvat ja me niiden mukana, kuten tavataan sutkauttaa. Tilanne näkyy siinäkin, että yleisessäkin sarjassa - nuorisosarjoista puhumattakaan - alkaa olla mukana juoksijoita, jotka eivät olleet ensimmäisiä kausia juostaessa vielä syntyneetkään.

Ja kääntäen: eipä enää juuri näy mukana niitä aivan ensimmäisten Teivocupien osallistujia; Teivo Stayersin silloisia aktiivijuoksijoita, jotka kovalla keskinäisellä vauhdinpidolla saivat tapahtumalle aikaan maineen vain kovien juoksijoiden kisana, jonne lähempänä tavallista kuolevaista oleva harrastaja ei tohtinut tulla.

Täysin toinen on tilanne nyt. Toki kärjessä mennään edelleen kovaa, mutta juoksijamäärä on lisääntynyt ja vauhtivalikoima monipuolistunut. Nykyään maaliin tullaan niin 1:llä, 2:lla kuin myös 3:lla alkavilla ajoilla ja suurimmalle osalle on tärkeintä itsensä voittaminen. No, ei se kaverinkaan suoritus välttämättä ihan huomiotta jää...

Kaikki juoksemisen ystävät ovat tapahtumaan tervetulleita, toimitsijat kyllä odottavat kaikki reitille lähetetyt maaliin asti.

    Tuttua toimintaa

Kuten niin monesti ennenkin, ilmoittaudutaan Teivon ravikeskuksessa - ovi löytyy rakennuksen takaa. Kannattaa ilmoittautua lähempänä klo 11, jolloin välttää jonotusta ja jää aikaa alkuverryttelylle. Startti  yleiseen sarjaan on klo 12, junioreille 12.02.

Palkintojenjakoon liittyvät seremoniat tähdätään alkamaan klo 12.45, jos ehditään. 
Ja siinä se pääosin.

Tervetuloa!

Tässä vaiheessa Foreca ounastelee tapahtumapäivän lämpötilaa plussan puolelle, katsotaan, että kuinka osuu kohdalleen.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti