8.1.2017

TC 3/2017 tulollansa viikon sisällä

Näin on jälleen kerran vuodenvaihde sivuutettu ja päästään Teivocupinkin kulussa sen vuoden puolelle, jonka mukaan kuluva kausi on nimetty.

Kolmas osakilpailu on nyt käsillä ja mikäli et vielä ole kuluvalla kaudella osallistunut, mutta mieli palaa yhteiskilpailuun mukaan, on tässä se hetki, jolloin osallistuminen on suorastaan välttämätön; kaksi osakilpailua on takana ja neljä jäljellä -- ja yhteiskilpailuun mukaan pääseminen vaatii osallistumisen vähintään neljään osakilpailuun.

Onpa siis täysin mahdollista sekin, että jopa musta hevonen vielä nousee kokonaiskilpailujen voittoihin asti; ankaraa vastarintaa tietenkin tämänhetkiset kärkimenijät tekevät, mutta mitään ei vielä ole menetetty -- eikä voitettu!

Rauhallisemman tahdin menijöiden on  myös mahdollista asettaa tavoitteita yhteiskilpailujen pistemäärien suhteen; mm. 3001 pisteen tavoitteesta on kuultu, silloinhan hirmuinenkin kolmen voiton, mutta vain kolmen osakilpailun juoksija jää pisteissä taakse.

Seuraavaksi seuraa tilastoitsijan ohjeita:
Tulospalvelussa on näkyvissä tulosten spekulointia:
(http://www.teivostayers.fi/cup/) > Tulokset > yhteiskilpailu

Näkyvissä ovat juoksijoittain:
  • yhteispisteet
  • pisteet osakilpailuittain (vielä juoksemattomat tietysti tyhjinä)
  • keskiarvo (ka.)
  • arvio loppupisteistä tällä tahdilla (arv.)
  • arvio juoksijan teoreettisista maksimipisteistä (tmx. = tässä ko. juoksijalle lasketaan voitto jäljellä olevissa osakilpailuissa)
Kauden loppua kohti laskennalliset arviot tietysti tarkentuvat.

Tilastoitsijan ohjeet päättyvät tähän (tällä kertaa)

Sään kannalta näyttää olevan viikon mittaan luvassa nollan molemmin puolin käyskentelevää lämpötilaa ja luntakin näyttäisi olevan luvassa; eiköhän matkaa tulevan lauantaina taitettane talvisissa olosuhteissa viiden asteen pakkasessa, luulen ma (kun kuvaa katselen).


Tervetuloa taas Teivon välittömään läheisyyteen la 14.1.2017!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti