5.12.2016

Teivocup 2/2017 on enää vajaan viikon päässä

Itsenäisyyspäivää seuraavana lauantaina on jälleen itse kullakin mitä oivallisin tilaisuus tehdä peruskuntokautta piristävä reipas kilpavauhtinen rutistus, kun Teivocup on totuttuun tapaan sijansa saapa.

Lämpötilakäyrä näkyy Forecan ennusteessa etenevän koukkailevan levotonna niin pakkasen kuin plusasteidenkin kautta, mutta tätä kirjoitettaessa olisi H-hetken vaiheilla päätymässä talviseen -5 °C lämpötilaan, mikä onkin talviajan ponnisteluun aivan sopiva, oikealla pukeutumisella varautuneille, tietenkin.

Niinpä taas nähtäneen vilinää ja vilskettä sekä kuultaneen tossujen läpsettä Teivon Ravikeskuksen välittömässä läheisyydessä tuona talvisena lauantaina 10.12.2016 puolenpäivän (12.00) aikaan juoksijain ryhmittäytyessä lähtöviivalle, silloin, kun jouluunkaan ei enää ole kuin kaksi viikkoa.

Joinakin vuosina on tässä osakilpailussa nähty lähtöviivalla ja myös porotta matkaa taittamassa pukki punanutussaan, mutta eipä tuosta pysty takuuta antamaan; eikä hevosmiesten tietotoimistokaan osaa nyt ottaa tähän kantaa tällä kertaa.

Joten siis ja kuten ennenkin: Olkaat, liikunnan ja kuntoilun ystävät, mitä tervetulleimmat mukaan tähän reippaaseen tapahtumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti