10.3.2018

Tuttuun tahtiin Teivocupissa, Mira Tuominen ja Janne Niemi tahtipuikon vartijoina


Napapolaaripyörteen aikaansaamat terveiset Siperiasta olivat tulleet täysimääräisesti nautituiksi ja kuluvan vuoden puolella vallinneen ns. wanhanajan talven merkkinä olivat lähinnä hanget, korkeat nietokset, vaan tulipalopakkasia ei ollut enää meillä, kun totutusti puolenpäivän kellonlyömällä taas kerran Teivocupia taittamaan, kuin yhteisestä merkistä, lähdettiin.
Miesten sarjassa edelliskerran kärkikaksikko Janne Niemi - Oskari Kangasniemi tuli nytkin samassa järjestyksessä maaliin, mutta Janne oli jo matkan varrella tehnyt sen verran eroa, ettei loppukirikamppailua tällä kerralla nähty.
Teivon nuoremmista miehistä Hopeasalon Lassi teki nyt komean nousun kärkiviisikkoon; kunto on selvästi nousemassa kilpailukautta lähestyttäessa.
Naisten sarjassa Mira Tuominen oli odotetusti omaa luokkaansa, ja hänen tullessaan maaliin olivat seuraavina tulleet Niina Taimisto ja Jonna Tanskanen vielä Teivonlinnan risteyksen tuolla puolen, mikäli Teivocupin sivujen Detaljeja-näytön takamatkalaskuriin on luottaminen.
Kilpailijamäärä jäi tällä kerralla jonkin verran tavanomaisesta; syyksi arveltiin paikkaseudulla raivoavaa influenssa-aaltoa, joka muunmuassa pakotti Wanhain Sotaratsujen toisen edustajan vain voimattomana kotonaan kiristelemään hampaitaan, kun neljän täyden osanottokauden putki pätkähti tylysti poikki.
Myös kokonaiskilpailujen tilanteisiin saatiin tämän osakilpailun tuloksilla tuntuvasti selkoa. 
Naisten sarjaa hallinnut Mira Tuominen otti neljännen voiton, mikä samalla varmistaa yhteiskilpailun ohittamattoman kärkisijan.
Miesten puolella tällä hetkellä kärkisijaa pitävän Janne Niemen voi ohittaa vain Janne itse, joka viimeisen osakilpailun voitolla ottaisi yhteiskilpailuvoiton puhtaalla neljän voiton sarjalla; nyt se on tulossa vain selvällä piste-erolla.
Kuluvaa kautta on jäljellä enää yksi osakilpailu, joka juostaan 31.3.2018. 2.4.2018
Tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti