16.11.2019

Nuori voima jylläsi Teivocupin avauksessa

 
Jari vetää lasten alkulämmittelyn

 

Kelistä

Viikolla vallinnut lämpöaalto oli sulattanut lumen ja jään, mutta edellisöinen huurre ei ollut ihan sataprosenttisesti poistunut maan kamaralta, vaan, yhdistettynä puunlehtiin joissakin kohdissa, oli hiukan uhittelemassamahdollisella liukkaudella. Hyvin kuitenkin pärjättiin.

Nuorta voimaa

Kärjessä alkoi nuori voima jyllätä välittömästi lähdöstä alkaen, kun Suomi-Ruotsi -maaottelussakin poikien sarjassa voitokas Ikaalisten Oskari Kangasniemi otti muulta porukalta oitis luulot pois näyttämällä kaapin paikan, käytännössätekemällä eroa heti alusta alkaen.
Vähän toiset pyrkivät lohduttelemaan itseään toteamalla, että ei se Oskari sentään enää lopussa ihan niin paljon eroa tehnyt,mutta mikään ei auttanut, kun peli oli jo ollut pelattu.

Voi olla, että talven mittaan nähdään kovia junioriotatuksia, jos toinenkin Suomi-Ruotsi -otteluiden vastaava sankari,Heikkisen Santtu, ilmestyy viivalle.
Ennakkohuhun mukaista ennätysyrittäjää ei kuitenkaan nyt viivalla nähty, harmi kyllä.


Naisten sarjassa Haka-Riskun Minna oli totutusti ykkönen, mutta nuori voima on selvästi nousussa sielläkin, kun Lempäälän kova tyttötrio - Rannan sisarukset ja Helmi Karjainen - oli alle minuutin päässä Minnasta.Pidempään juoksua seuranneet muistavat varmasti sisarusten isän Veli-Matin voittaneen aikanaan jopa SM-maastojen kultamitalin, eli geenien puolesta mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Vieterikengät

Samaan aikaan toisaalla (<i>ei ihan samaan, olihan kärki jo maalissa, kun seuraava tapahtui, latojan huomautus</i>)
nähtiin, kuinka Esi-Teivocupissa puheeksi tullut vieterikenkäajatus
(<i>näkyy, jos näkyy, esimerkiksi täältä: https://twitter.com/tuomaszacheus/status/1156501726486290432?lang=fi , toteaa latoja</i>)  toteutui. Ja, tuli ja leimaus, istu ja pala, niinpä vain veteraaniosastossa edelliskerran neljän sekunnin  tappio muutettiin sanotuilla välineillä kerrassaan viidentoista sekunnin voitoksi. Voi mahoton!

Jatkuu joulukuussa

Tällaista siis tällä kertaa, ja tietysti paljon muutakin, tapahtui Teivocupissa. Mitä tapahtuu ensi kerralla,ei tiedetä vielä, mutta tule itse katsomaan!


Joulukuussa, 14. päivä nähdään sitten taas näissä samoissa merkeissä, samalla Teivon tienoolla, samalla cup-reitillä. Tervetuloa!











































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti